"Nothing will work, unless you do."

Maya Angelou

Psychodynamisch Coaching  

Als coach in de provincie Flevoland, in de omgeving van het prachtige werelderfgoed Schokland, bied ik mijn coachingdiensten aan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op een bepaald punt in het leven baat kan hebben bij coaching. Of coaching geschikt is voor jouw specifieke vraag of doel, hangt af van verschillende factoren. Tijdens een kennismakingsgesprek onderzoeken wij dit samen.

Persoonlijke ontwikkeling is een veelvoorkomend aspect van coaching, maar de doelen van coaching kunnen ook gericht zijn op professionele ontwikkeling, het verbeteren van vaardigheden, het omgaan met specifieke uitdagingen zoals stress, leiderschapsontwikkeling, het vinden van balans tussen werk en privé, en nog veel meer.

Als coach in de Noordoostpolder ligt mijn focus onder andere op het voorkomen van burn-out, bore-out, het begeleiden van hoogbegaafden en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Bij mijn coaching staat jouw behoefte centraal. Het is voor mij essentieel dat de coaching aansluit bij jouw individuele behoeften en doelen.

Je kan bij mij terecht voor wandelcoaching op het prachtige Schokland, online coaching of in persoonlijke sessies in de praktijkruimte.

 

Wat kun je verwachten van mijn coaching?

Als psychodynamisch coach geloof ik in de benadering dat denken en voelen of anders gezegd dat fysieke en mentale aspecten met elkaar verbonden zijn. Samen met jou verkennen wij jouw innerlijke wereld, gaan we op zoek naar patronen in denken en doen, waardoor er vaak inzichten ontstaan die het begin vormen van een duurzame verandering.

Als coach heb ik mij bewust aangesloten bij NOBCO om mij te onderscheiden op basis van kwaliteit en professionaliteit. NOBCO stelt hoge normen voor de kwalificaties en ethische normen van coaches en biedt accreditatie aan coaches die aan hun strenge normen voldoen. Kies je voor mij, dan kies je voor kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Technieken 

  • Systeem- of familieopstellingen
  • Rationeel-emotieve therapie (RET)
  • Voice Dailogue
  • Acceptance and Commitment Therapie (ACT)
  • Transactionele Analyse (TA)
  • Oplossingsgericht coachen
  • Ademwerk
  • Mindfullness

   

  Plan een gratis 30 minuten kennismakingscall in om te kijken hoe ik je verder kan helpen.