Achtergrond

 Achtergrond

 

Mijn naam is Lianne de Boer.

De psyche van de mens heeft altijd mijn  interesse gehad, ook al ben ik mijzelf daar niet altijd bewust van geweest.

Na een studie bestuurskunde met minor psychologie ben ik ruim een decennium werkzaam geweest in de bouwwereld. In deze periode heb ik ervaren dat mijn passie en mijn kracht ligt bij het het inrichten en optimaliseren van processen, het bieden van een luisterend oor en het coachen van collega’s.   

Als moeder van twee hoogbegaafde zonen en de ervaring dat passend onderwijs een uitdaging is, heb ik mij daarnaast ook verdiept in de wereld van hoogbegaafdheid. Met het ervaren van grenzen in het onderwijs en van betrokken instanties heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in dit onderwerp. Waar in topsport elk kind individueel wordt gezien en op basis van maatwerk wordt begeleidt, is het onderwijsaanbod vaak nog groepsgericht.

Door deze groepsgerichte aanpak wordt een hoogbegaafde leerling regelmatig onvoldoende gezien en begeleidt. Dit kan leiden tot zowel psychische als lichamelijke klachten. Om ook de hoogbegaafde leerling de mogelijkheid te geven om te mogen en te kunnen leren, begeef ik mij in de driehoek kind-ouder(s)-school, om met elkaar een mooie route te vinden voor het kind. Ieder kind heeft namelijk recht op passend onderwijs. 

 

  Wat mag je van mij verwachten?

  – Aandacht en betrokkenheid
  – Actieve en verbindende houding
  – Een liefdevolle spiegel
  – Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect
  – Maatwerk waar nodig
  – Resultaat

  Plan een gratis 30 minuten kennismakingscall in om te kijken hoe ik je verder kan helpen.